top of page

om os

hvid fade.png

Jeg hedder Eva Ottesen, og har siden 1997 drevet selvstændig blomsterbutik.

Da jeg har mange års erfaring indenfor alle former for blomster og dekorationsarbejde, føler jeg mig godt klædt på til at klare mange og facetterede opgaver.

 

Igennem årene har det været alt fra buketter, bryllups og begravelsesbinderi,  til udsmykning til store arrangementer med 1200 deltagere.

 

Jeg har stor undervisningserfaring, da jeg i mere end 20 år har undervist i dekoration og blomsterbinding gennem kurser på aftenskole samt privat opsatte kurser.

Jeg har undervist på fagskoler og arrangeret mode og blomstershows.

Min glæde ved blomster og dekoration gennem årene har heldigvis resulteret i mange forskellige opgaver.

 

Jeg har stor erfaring i vinduesdekoration, samt evne til at spotte tidens tendenser, hvilket altid kommer mine kunder...... altså jer tilgode.....

Jeg tilbyder også plante opsætning og pasning, til virksomheder, på abonnementsvilkår eller enkeltgangsløsning og altid med fokus på det sidste nye indenfor trend og mode. 

I mit  hyggelige blomsterværksted  afholdes løbende trendaftener og kurser der annonceres via aviser og hjemmeside/facebook. Her vises årstidens trends og det nyeste for sæsonen og der tilbydes kurser og idé aftener.

 

 

Løbende vil der blive afholdt kurser. Der vil komme besøg af andre spændende indbudte , blomsterkunstnere samt blive afholdt temaaftener om tidens trend indenfor dekoration og blomster.

 

Jeg er nu startet med at arbejde på en lidt " friere " sådan at de første dage i ugen er efter aftale og på bestilling. Har du brug for noget de dage, ringer du bare... De sidste dage i ugen er butikken "bemandet".

IMG_5852.jpg
bottom of page