Mere om mig... 
 
Jeg hedder Eva Ottesen, og har gennem de sidste 20 år drevet selvstændig blomsterbutik.
Da jeg har mange års erfaring indenfor alle former for blomster og dekorationsarbejde,føler jeg mig godt klædt på
til at klare mange og facetterede opgaver.
 
Igennem årene har det været alt fra buketter,bryllups og begravelsesbinderi,  til udsmykning til store arrangementer med 1200
deltagere.
 
Jeg har stor undervisningserfaring, da jeg i 20 år har undervist i dekoration og blomsterbinding
gennem  kurser på aftenskole samt privat opsatte kurser.Jeg har undervist på fagskoler og arrangeret mode og blomstershows .
Min glæde ved blomster og dekoration  gennem årene har heldigvis resulteret i mange forskellige opgaver.
 
Jeg har stor erfaring i vinduesdekoration, samt evne til at spotte tidens tendenser, hvilket altid kommer mine kunder...... altså jer tilgode.....
Jeg tilbyder også plante opsætning og pasning, til virksomheder, på abonnemetsvilkår eller enkeltgangsløsning og altid med fokus på det sidste nye indenfor trend og mode. 
I mit  hyggelige blomsterværksted  afholdes løbende trendaftener og kurser der annonceres via aviser og hjemmeside/facebook.
Her vises årstidens trends og det nyeste for sæsonen og der tilbydes kurser og ide`aftener.
 
 
Løbende vil der blive afholdt kurser. Der vil komme besøg af andre spændende indbudte , blomsterkunstnere samt blive afholdt temaaftener om tidens trend indenfor dekoration og blomster.

Jeg er nu startet med at arbejde på en lidt " friere " sådan at de første dage i ugen er efter aftale og på bestilling.Har du brug for noget de dage ringer du bare...De sidste dage i ugen er butikken "bemandet".
 


I BLOMSTERKUNSTNERENS VÆRKSTED KAN DU ALTID FÅ DET DU DRØMMER OM OG LIDT MERE.....
JEG ARBEJDER HVER DAG, DE FØRSTE DAGE I UGEN PÅ BESTILLING/EFTER AFTALE.TORSDAG TIL LØRDAG ER VI I BUTIKKEN.                            BLOMSTER UDENFOR BYEN ALTID  VÆRD AT KØRE EFTER!
NÅR KÆRLIGHED TIL BLOMSTER , GOD KVALITET OG HÅNDVÆRK GÅR HÅND I HÅND......
Ulvshalevej 50, 4780 Stege - Telefon: 55 81 12 56 - E-mail: info@dekornichen.dk